ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва

 29 липня 2022 року, о 09.00 (в режимі відеоконференції)

 

1. Про візит народної депутатки України К.Рудик до м. Лондон (Великобританія) у період з 27 липня по 2 серпня 2022 року з метою проведення зустрічей з представниками парламенту та партій-членів Альянсу лібералів і демократів за Європу.

2. Про візит Голови Комітету з питань інтеграції України з Європейським Союзом І.Климпуш-Цинцадзе у період з 30 серпня по 2 вересня до м. Прага (Чеська Республіка) з метою участі у роботі 26-ої щорічної конференції "Форум 2000" під назвою "Явна й нинішня безпека демократії: як нам реагувати?"

3. Про візит народного депутата України І.Негулевського до м. Відень (Австрійська Республіка) у період з 30 липня по 2 серпня 2022 року з метою проведення зустрічей з представниками урядових кіл й парламенту Австрії стосовно визначення ряду напрямків взаємодії з метою забезпечення політичної підтримки України.

4. Про візит народної депутатки України Г.Васильченко до м. Париж (Французька Республіка) у період з 2 по 5 серпня 2022 року з метою проведення зустрічі із групою дружби "Франція-Україна" в Сенаті Французької Республіки.

5. Про візит народних депутатів України М.Лаби, Д.Люботи, О.Пасічного до м. Сігету-Мармація (Румунія) у період з 4 по 7 серпня 2022 року з метою проведення зустрічей з  представниками органів державної влади, органів місцевого самоврядування, з переселенцями для з‘ясування їхніх найбільших проблем в країні перебування.

6. Про візити народного депутата України О.Мережка до м. Прага (Чеська Республіка) у періоди з 30 серпня по 3 вересня, з 4 по 6 вересня 2022 року, а також до м. Лісабон (Португалія) у  період з 7 по 12 вересня з метою участі у роботі конференцій.

7. Про створення депутатської групи Верховної Ради України з міжпарламентських зв’язків з Республікою Гватемала

 

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку